Vi er i gang med at etablere et helt nyt og meget spændende boligområde på Åkandevej i Børkop, hvor vi bygger moderne fuldmurede kvalitets-rækkehuse til udlejning. Åkandevej er skønt placeret og grænser op til natur og samtidig næsten i centrum af Børkop.

Beliggenheden skaber en god dynamik mellem det bynære og så alligevel et område som er en del af naturen og det frie rum. Tæt på offentlige transportmidler som tog og bud, indkøbsmuligheder osv.

Børkop ligger mellem Vejle og Fredericia og knap 10-15 minutters kørsel fra motorvejen mod Århus/Kolding eller mod Odense/København.

Vi har valgt at opføre rækkehusene i flere etaper, så området stille og roligt får liv hen over en 6-7 måneder. De første boliger står indflytningsklar juni 2021. Ønsker du en af disse kvalitetsboliger, så hold øje med vores løbende opslag på boligportalen under menupunktet “Ledige boliger”.

Ønsker du at komme på vores interesseliste, så kontakt os gerne. Du får så information når nye boliger opføres eller er ledige.

Kvalitetsboliger

Vi bygger rækkehusene i vores egen velkendte kvalitet. Alle rækkehusene er fuldmurede, hvilket skaber et godt indeklima og naturligvis med de nyeste krav til isolering m.v.

Boligerne er 16 boliger som er 3-værelses boliger på 96-97 m2 og 4 boliger som er 4-værelses på 112-114 m2. Det er meget veldisponerede og lyse boliger med med direkte udgang til egen mindre gårdhave og terrasse. Herudover egen p-plads ved boligen og redskabsrum.

Økonomi

  • Huslejen er fra kr. 8.905,- til 10,.915,- pr. måned + forbrug.
  • Boligerne er bygget energivenligt med lavt varmeforbrug
  • Huslejedepositum er 3 måneders husleje.

Kontakt os hvis du er interesseret i disse kvalitetsboliger på Åkandevej – vi tror, der bliver rift om dem.