Dejligt boligområde i Børkop

På Åkandevej i Børkop har vi etableret et nyt, flot og meget spændende boligområde, hvor vi har moderne fuldmurede kvalitets-rækkehuse til udlejning. Åkandevej er skønt placeret og grænser op til natur og samtidig næsten i centrum af Børkop.

Beliggenheden skaber en god dynamik mellem det bynære og så alligevel et område som er en del af naturen og det frie rum. Tæt på offentlige transportmidler som tog og bud, indkøbsmuligheder osv.

Børkop ligger mellem Vejle og Fredericia og knap 10-15 minutters kørsel fra motorvejen mod Århus/Kolding eller mod Odense/København.

Ønsker du en af disse kvalitetsboliger, så hold øje med vores løbende opslag på boligportalen under menupunktet “Ledige boliger”.

Ønsker du at komme på vores interesseliste, så kontakt os gerne. Du får så information når nye boliger opføres eller er ledige.

Kvalitetsboliger

Rækkehusene er bygget  i vores egen velkendte kvalitet. Alle rækkehusene er fuldmurede, hvilket skaber et godt indeklima og naturligvis med de nyeste krav til isolering m.v.

Boligerne er 16 boliger som er 3-værelses boliger på 96-97 m2 og 4 boliger som er 4-værelses på 112-114 m2. Det er meget veldisponerede og lyse boliger med med direkte udgang til egen mindre gårdhave og terrasse. Herudover egen p-plads ved boligen og redskabsrum.

Økonomi

  • Huslejen er fra kr. 9.058,- til 11.108,- pr. måned + forbrug.
  • Boligerne er bygget energivenligt med lavt varmeforbrug
  • Huslejedepositum er 3 måneders husleje.

Kontakt os hvis du er interesseret i disse kvalitetsboliger på Åkandevej –  der er rift om dem.