Lækre rækkehuse til leje

Vi opfører helt nye lejeboliger ved Grønlund i Tørring.

Vi er i gang med at etablere et helt nyt boligområde på Grønlund i Tørring, hvor vi bygger fuldmurede kvalitets-rækkehuse til udlejning. Grønlund grænser op til den åbne natur, og er skønt placeret i Tørring få kilometer fra Vejle.

Tørring ligger op ad motorvejen mellem Vejle og Herning og knap 10 minutters kørsel fra den østjyske motorvej til Århus og Odense/Kolding.

Vi har valgt at opføre rækkehusene i flere etaper, så området stille og roligt får liv i sit eget tempo.

Den først etape består af 11 rækkehuse, som får beboer fra det tidlige efterår 2019.  Ønsker du en af disse kvalitetsboliger nu eller når de øvrige etaper bliver opført, så hold øje med vores løbende opslag på boligportalen under menupunktet “Ledige boliger”.

Ønsker du at komme på vores interesseliste så kontakt os gerne. Du får så information når nye boliger opføres eller er ledige.

Kvalitetsboliger

Vi bygger rækkehusene i vores egen velkendte kvalitet. Alle rækkehusene er fuldmurende, hvilket skaber et godt indeklima og naturligvis med de nyeste krav til isolering m.v.

Boligerne er på 94,9 – 96,4 m2 med 3 veldisponerede værelser, lyst åbent køkken/alrum/stue med direkte udgang til egen mindre gårdhave og terrasse. Herudover egen p-plads ved boligen og redskabsrum.

Økonomi

  • Huslejen er fra kr. 7.900,- pr. måned + forbrug.
  • Boligerne er bygget energivenligt med lavt varmeforbrug
  • Huslejedepositum er 3 måneders husleje.

Kontakt os hvis du er interesseret i disse kvalitetsboliger – vi tror, der bliver rift om dem.