Lækre rækkehuse ved Grønlund i Tørring

 

Vi har etableret et helt nyt boligområde på Grønlund i Tørring, hvor vi udlejer fuldmurede kvalitets-rækkehuse. Grønlund grænser op til den åbne natur, og er skønt placeret i Tørring få kilometer fra Vejle.

Tørring ligger op ad motorvejen mellem Vejle og Herning og knap 10 minutters kørsel fra den østjyske motorvej til Århus og Odense/Kolding.

Området består af 22 spændende og veldisponerede rækkehuse i dejlige omgivelser.  Ønsker du en af disse kvalitetsboliger, så hold øje med vores løbende opslag på boligportalen under menupunktet “Ledige boliger”.

Boligområdet er på nuværende tidspunkt fuldt udlejet og der er rift om de dejlige boliger. Ønsker du at komme på vores venteliste så kontakt os gerne. Du får så information når der er boliger ledige.

Kvalitetsboliger

Rækkehusene er bygget i vores egen velkendte kvalitet. Alle rækkehusene er fuldmurende, hvilket skaber et godt indeklima og naturligvis med de nyeste krav til isolering m.v.

Boligerne er på 94,9 – 96,4 m2 med 3 veldisponerede værelser, lyst åbent køkken/alrum/stue med direkte udgang til egen mindre gårdhave og terrasse. Herudover egen p-plads ved boligen og redskabsrum.

Økonomi

  • Huslejen er fra kr. 6.780,- til kr. 8.710,- pr. måned + forbrug.
  • Boligerne er bygget energivenligt med lavt varmeforbrug
  • Huslejedepositum er 3 måneders husleje.

Kontakt os gerne hvis du er interesseret i at komme på venteliste til disse kvalitetsboliger – der er rift om dem.